Afsprakenlijn: 078 - 621 41 18
Spoed:  078 - 617 78 98

 

Afsprakenlijn: 078 - 621 41 18
Spoed:  078 - 617 78 98

Gastenboek

Hier lees je allerlei verhalen van nieuwe moeders over hun pasgeboren baby's, hun zwangerschap en alles wat ze graag met andere (toekomstige) moeders willen delen. Wij vinden het erg leuk als jij dit ook wilt doen! Klik hier of links in het menu op "stuur je eigen bericht" en sier je bericht met een foto, dan zorgen wij dat jouw verhaal binnenkort ook op onze website staat!

 


 

Geweldig team!

Lieve meiden van Lucina,
Ontzettend bedankt voor de geweldige zorg in deze gekke tijden! De begeleiding bij de zwangerschap en in de kraamtijd was weer fantastisch. Wat weten jullie altijd een fijne, open sfeer binnen de praktijk te creëren! Emma, jij in het bijzonder bedankt voor de geweldige begeleiding bij de bevalling. Wat ben ik je dankbaar dat je besloot dat we thuis konden blijven ;-). Met Nils gaat het goed en Maud is een trotse grote zus dus we genieten hier volop! Voor jullie heel veel succes met de praktijk en alle mooie plannen die jullie daarmee hebben.

Liefs Ronald, Iris, Maud en Nils

5f87fe700a19f WhatsApp Image 2020 10 01 at 20.21.14

 

Hartstikke bedankt!

Lieve meiden van Lucina,

Heel erg bedankt voor jullie begeleiding tijdens de zwangerschappen van Jesse, Lizzy en Stacy!! We hebben de begeleiding tijdens de zwangerschap tot aan het kraambed steeds weer als enorm bijzonder mogen ervaren! Fijn om laagdrempelig te mogen bellen bij bijzonderheden. Nogmaals bedankt voor alles, wensen jullie nog heel veel succes voor de toekomst!

 

Familie DubbeldamDubbeldam

 

Super Bedankt!

We zijn ontzettend goed en fijn begeleid tijdens de zwangerschap en bevalling! Ik ben heel erg blij dat ik voor Lucina gekozen heb.

Ik was gestart met een groep Centuring Pregnancy, die helaas moest stoppen door Corona. Ik had van tevoren mijn twijfels over Centuring Pregnancy, maar wat was het leuk en fijn om hieraan mee te doen! Erg jammer dat het niet doorging, maar ik zou het iedereen aanraden.

Sasja

Sasja

Geweldige verloskundige!

Ontzettend blij dat we voor Lucina gekozen hebben! Vanaf dag 1 al een goed gevoel bij de praktijk en alle medewerkers, stuk voor stuk lieve en betrokken vrouwen!

Ook centering pregnancy gevolgd en dat is ook zeker een aanrader. Niet alleen om meer te leren over vanalles omtrent zwanger zijn, maar ook om andere zwangeren te ontmoeten en de verloskundigen beter te leren kennen.

Hanna is uiteindelijk diegene die dienst had toen ik weeën kreeg. Zij is voor een gedeelte erbij geweest in het ziekenhuis en ik heb aan het hele traject een fijn gevoel overgehouden. Het is een dame die heel kundig is, erg vriendelijk en de rust zelve. We kunnen iedereen Lucina aanraden.

Inmiddels is onze kleine Micha alweer 6 weken en gaat het super goed!

5ec25a0f738fd 20200513 151156 min

Meer artikelen...