Afsprakenlijn: 078 - 621 41 18
Spoed:  078 - 617 78 98

Gastenboek

Hier lees je allerlei verhalen van nieuwe moeders over hun pasgeboren baby's, hun zwangerschap en alles wat ze graag met andere (toekomstige) moeders willen delen. Wij vinden het erg leuk als jij dit ook wilt doen! Klik hier of links in het menu op "stuur je eigen bericht" en sier je bericht met een foto, dan zorgen wij dat jouw verhaal binnenkort ook op onze website staat!

 


 

Top Team!

Hartelijk bedankt voor alle hulp tijdens mijn zwangerschap en bevalling. Ik heb een hele fijne tijd gehad bij jullie. Jullie zijn een geweldig fijn team met hele lieve verloskundigen en assistentes.
In het bijzonder wil ik Hanna bedanken voor de fijne begeleiding tijdens mijn bevalling. Zo fijn geholpen!!
Liefs van Carlo&Martha en een kusje van de kleine Quinn.

5b29475eefdd3 Quinn

 

Baby #2

Lieve mensen van Lucina, 

Dank jullie allemaal voor de fijne begeleiding bij de zwangerschap en geboorte van ons tweede kindje. Wat een fijn team hebben jullie, met zulke lieve en vakkundige mensen. We hebben een hele fijne tijd gehad bij jullie, jullie zijn top!

Stoutjesdijk2

Bedankt!.

Ik wil alle verloskundigen bedanken voor het goed begeleiden van mijn zwangerschap, bevalling en kraamtijd. In het bijzonder Hanna, die mijn bevalling heeft begeleid.

Wij zijn heerlijk aan het genieten van ons mooie mannetje Boaz Finn ❤

 

boazz

 

Liva, 5 maart 2018

Lucina verloskundigen en praktijkassistentes,

Wij willen jullie heel erg bedanken voor de goede begeleiding tijdens de zwangerschap, de bevalling en de kraamtijd. Hanna, jou willen we in het bijzonder bedanken, omdat je ons hebt ondersteund tijdens de bevalling. We kijken terug op een mooie bevalling. We vonden het heel fijn dat jullie er voor open stonden dat mijn tweelingzus Mariënne (student Verloskunde) de bevalling zou begeleiden. Jullie zijn allemaal erg betrokken, geven duidelijk informatie en je kunt terecht met al je vragen. We genieten erg van ons meisje Liva!

5aed9cb97aea2 image 2018 05 05


Lucina Tweets

LucinaDordrecht
LucinaDordrecht Hiephoi! We worden al veel genoemd in de reacties❤️. Dank hiervoor. We zijn trots op ons team maar ook op wat we me… twitter.com/i/web/status/1…

3 weken geleden via Facebook