Afsprakenlijn: 078 - 621 41 18
Spoed:  078 - 617 78 98

 

Afsprakenlijn: 078 - 621 41 18
Spoed:  078 - 617 78 98

Gastenboek

Hier lees je allerlei verhalen van nieuwe moeders over hun pasgeboren baby's, hun zwangerschap en alles wat ze graag met andere (toekomstige) moeders willen delen. Wij vinden het erg leuk als jij dit ook wilt doen! Klik hier of links in het menu op "stuur je eigen bericht" en sier je bericht met een foto, dan zorgen wij dat jouw verhaal binnenkort ook op onze website staat!

 


 

Lucina top verloskundigen

Mocht ik onverwacht mij voor de derde keer melden bij lucina en helaas ook niet voor heel lang.
Maar de vorige 2 zwangerschappen dankzij deze verloskundigen super doorstaan, want wat waren die zwaar.
Deze zwangerschap was heel anders, en zonder dat ik het wist was ik ineens 7 maanden verder en kwam ik weer bij lucina terecht.
Na weer een fijne begleiding door de laatste weken van de zwangerschap, mocht ik ook voor het eerst bevallen met een verloskundige van Lucina erbij.
En dat was een hele fijne ervaring en veel vertrouwder als met iemand die je helemaal niet kent.
Super bedankt, voor alles wat jullie voor mij gedaan hebben.
Tijdens de zwangerschap en zeker tijdens mijn bevalling!

Dikke kus van Jill, Jens, Jade en natuurlijk van mij!

 

Jill

 

 

 

Bedankt lieve meiden

Lieve meiden van Lucina,

Bedankt voor alle goede zorgen! Met name Carmen die me door mijn bevalling heeft geloodst en super fijn begeleid heeft! Ons meisje doet het super goed!

Mama van Josie

 

Josie

Top zorg gehad bij Lucina! Super bedankt allemaal.

Hele fijne begeleiding gehad tijdens mijn zwangerschap door het Lucina-team. Verloskundigen en assistentes zijn erg open en vriendelijk en hebben altijd tijd voor je om naar je te luisteren en eventueel advies of tips te geven. Ik ging altijd met een grote glimlach naar Lucina toe! Allen erg bedankt voor alles. Ik zal jullie zeker aanbevelen en wie weet tot in de toekomst.

We zijn erg dankbaar voor ons mooie meisje en zusje voor Quinn. 2 kindjes nu rijker! ;-)

 

Sterre

Bedankt!

Ik ben tijdens de zwangerschap goed begeleid, en kon met al mijn vragen en zorgen bij jullie terecht. Ik vond het fijn om priscilla in het ziekenhuis te zien, helaas werd de bevalling toch nog medisch. Maar wij hebben de begeleiding vanuit jullie als heel prettig ervaren. Ook de doortastendheid van Emma na de bevalling, toen Rafaël een kort tongriempje bleek te hebben, en ik koorts kreeg, vonden wij top. Je hebt je echt voor ons ingespannen! Bedankt voor alles, en wie weet, tot in de toekomst!
Groetjes Rianne, Emanuel en Rafaël

 

foto

Meer artikelen...