Afsprakenlijn: 078 - 621 41 18
Spoed:  078 - 617 78 98

 

Afsprakenlijn: 078 - 621 41 18
Spoed:  078 - 617 78 98

Gastenboek

Hier lees je allerlei verhalen van nieuwe moeders over hun pasgeboren baby's, hun zwangerschap en alles wat ze graag met andere (toekomstige) moeders willen delen. Wij vinden het erg leuk als jij dit ook wilt doen! Klik hier of links in het menu op "stuur je eigen bericht" en sier je bericht met een foto, dan zorgen wij dat jouw verhaal binnenkort ook op onze website staat!

Bedankt!

Lieve verloskundigen en assistenten,
Ontzettend bedankt voor jullie goede zorg en begeleiding tijdens de zwangerschap.
Ook deze tweede zwangerschap hebben we ons weer welkom gevoeld in jullie praktijk.

Lieve groet, Leendert en Leandra!

629781e550233 69A5460A 3D7F 4F7E ADD8 4789D661B873

Ontzettend bedankt!

Bedankt voor de ontzettend fijne begeleiding tijdens mijn zwangerschap!
Jullie rust zorgde ervoor dat ik altijd mijn vragen durfde te stellen en mij erg op mijn gemak voelde bij jullie.
Jullie zijn stuk voor stuk allemaal toppers en hebben mij constant het vertrouwen gegeven dat de zwangerschap en bevalling helemaal goed ging komen! 
Bedankt voor alles tijdens deze bijzondere maanden, wij zijn blij met jullie zorg!

Nica

foto nica
Bedankt toppers!

Wij kijken terug op een mooie zwangerschap en bevalling. De begeleiding was top en draagt eraan bij dat wij mooi terugkijken op deze periode! Heel blij geweest met de persoonlijke benadering.
Nog een extra bedankje aan Ginger die onze bevalling heeft begeleidt. De rust, duidelijkheid en haar positieve/enthousiaste houding waren super! Wij zijn helemaal verliefd op onze prachtige zoon, Sam!

Bart en Jennifer

gastenboek 22 2 20222

Toppers

Bij deze bedankt voor de begeleiding tijdens mijn zwangerschap en bevalling. Ik heb me persoonlijk het meest op me gemak gevoelt bij priscilla, carmen en hanna tijdens de controles en echo,s.
1ste bevalling overgenomen door ziekenhuis personeel voor mijn niet zo beste ervaring. 2e bevalling met steun van ginger echt 100 maal beter. Haar nooit eerder getroffen maar wat een topper. Geeft je rust, is er voor je waar nodig, en zorgt er voor dat alles snel achter de rug is:) dankzij jullie en in bijzonder ginger nu compleet gezin met 2 zoons jelle en siem

Sabrina

gastenboek_22-2-2022.jpg

Dank je wel lieve meiden van Lucina!

Heel veel dank weer voor de fijne tijd, de begeleiding en het luisterend oor. Ook al zat er een hele tijd tussen de grote broer en de kleine broer, ik voelde mij gelijk weer vertrouwd bij jullie in de praktijk.

Speciaal bedankje aan Jeanne, die mijn thuisbevalling met heel veel rust deed en heldere communiceerde wat ik erg heb gewaardeerd, aan Carmen, zij was bij de bevalling van onze 3 kinderen en bleef deze keer zelfs langer ook al zat haar dienst erop en aan Emma, voor het aandragen van de naam tijdens het spreekuur :-)

Sanne Eckhart

 

Grote zus!

Bedankt voor de hele fijne begeleiding tijdens de gehele zwangerschap.

Bedankt Mila voor je fijne begeleiding bij de bevalling!

Jullie zijn stuk voor stuk toppers!

Bianca

Wat een toppers bij Lucina!

Stuk voor stuk zijn de verloskundigen heel kundig, maar vooral ook het stukje persoonlijke begeleiding en interesse vond ik heel fijn. Ik kon terecht met al mijn vragen en zorgen. Ook de assistenten zijn altijd aardig en behulpzaam. De bevalling was best pittig, maar ook hierin zijn we goed begeleid. Met de kraamtijd was er veel aandacht voor de mentale verwerking. Dat heeft goed geholpen om het een plekje te kunnen geven. We kunnen nu volop genieten van ons prachtige wonder: Elina, geboren op 4 augustus 2021

Vivian

Lovely people from Lucina

Thank you very much for all the information and help during my pregnancy, I’m so thankful with all the midwife who help us in this emotional journey. I’m so glad with everything that you guys did for me and my baby girl :)

 

Mendez

Meer artikelen...