Afsprakenlijn: 078 - 621 41 18
Spoed:  078 - 617 78 98

 

Afsprakenlijn: 078 - 621 41 18
Spoed:  078 - 617 78 98

Gastenboek

Hier lees je allerlei verhalen van nieuwe moeders over hun pasgeboren baby's, hun zwangerschap en alles wat ze graag met andere (toekomstige) moeders willen delen. Wij vinden het erg leuk als jij dit ook wilt doen! Klik hier of links in het menu op "stuur je eigen bericht" en sier je bericht met een foto, dan zorgen wij dat jouw verhaal binnenkort ook op onze website staat!

 


 

Super dames!

Vanaf februari 2019 tot oktober 2019 regelmatig in de praktijk geweest. Vanaf het allereerste belmoment erg goed en vriendelijk geholpen. Fijn dat jullie echt de tijd nemen. Centering pregnancy was ook echt fantastisch. Als er een tweede komt, wat ik nu met al het huilen nog even moet aankijken haha, kom ik zeker weer bij jullie! Dikke kus van Bianca, Jelle en Fenna.

 

Fenna2

Heel leuk en kundig team :-)

Ook nu, tijdens onze 2e zwangerschap, zijn we weer zo goed begeleidt door de dames van Lucina.
Ook deze zwangerschap eindigde 7 weken geleden met een keizersnede, maar wat betreft nazorg krijgt deze praktijk ook een dikke pluim :-)

Silvana, mama van Gina & Livio

 

sylvan

Fijne begeleiding

In de zwangerschap hebben wij Lucina nogal vaak nodig gehad, elke keer werd hier professioneel mee om gegaan. Alle verloskundigen als heel prettig ervaren! Helaas zijn wij geëindigd als medisch in het ziekenhuis, de nazorg was wel weer top door lucina. Lieve groetjes,
Pim, Amanda & Lynn

5d8705c323643 405170EC C9AD 44E8 9CFF B6A4EABA4947

Geweldige begeleiding door de verloskundigen van Lucina

De begeleiding tijdens de zwangerschap was geweldig. Alle verloskundige zijn even professioneel en kunnen goed inspelen op de behoefte die ik had als zwangere vrouw. Tijdens de weeën en bevalling werden we super begeleid door Emma. We hadden op dat moment niemand anders kunnen wensen. Ook de begeleiding tijdens de kraamdagen waren goed. Ook fijn om alles over de bevalling nog even te bespreken. Het is echt heel erg wennen zonder die goede begeleiding ☺️

M Mensing