Afsprakenlijn: 078 - 621 41 18
Spoed:  078 - 617 78 98

Gastenboek

Hier lees je allerlei verhalen van nieuwe moeders over hun pasgeboren baby's, hun zwangerschap en alles wat ze graag met andere (toekomstige) moeders willen delen. Wij vinden het erg leuk als jij dit ook wilt doen! Klik hier of links in het menu op "stuur je eigen bericht" en sier je bericht met een foto, dan zorgen wij dat jouw verhaal binnenkort ook op onze website staat!

 


 

Super fijne begeleiding!

Ons lieve zoontje Flint is op 20 juli 2018 geboren!
We hebben super fijne begeleiding gehad tijdens mijn zwangerschap en ik kom zeker weer bij jullie terug bij mijn volgende zwangerschap! Bedankt!

scarlett

 

Feline 29-06-2018

Lieve Meiden, 

Wij willen jullie super bedanken voor de fijne begeleiding tijdens en na de zwangerschap!! Julie zijn een top team met elkaar!! Zou iedereen aanbevelen bij jullie te komen!! Bianca

Bianca

Hartstikke Bedankt!

Lieve allemaal, wil jullie graag bedanken voor de leuke en gezellige tijd die ik heb gehad samen met jullie. Ik ga jullie allemaal missen, jullie stonden er altijd wanner er iets was, niets was te veel en er werd altijd vriendelijk geholpen. Ik raad jullie aan bij iedereen die zwanger is. met mij en Djevano gaat het super en we genieten er volop van met zn allen..

5b5182e411a7a Snapchat 539502375

Top Team!

Hartelijk bedankt voor alle hulp tijdens mijn zwangerschap en bevalling. Ik heb een hele fijne tijd gehad bij jullie. Jullie zijn een geweldig fijn team met hele lieve verloskundigen en assistentes.
In het bijzonder wil ik Hanna bedanken voor de fijne begeleiding tijdens mijn bevalling. Zo fijn geholpen!!
Liefs van Carlo&Martha en een kusje van de kleine Quinn.

5b29475eefdd3 Quinn