Afsprakenlijn: 078 - 621 41 18
Spoed:  078 - 617 78 98

 

Afsprakenlijn: 078 - 621 41 18
Spoed:  078 - 617 78 98

Gastenboek

Hier lees je allerlei verhalen van nieuwe moeders over hun pasgeboren baby's, hun zwangerschap en alles wat ze graag met andere (toekomstige) moeders willen delen. Wij vinden het erg leuk als jij dit ook wilt doen! Klik hier of links in het menu op "stuur je eigen bericht" en sier je bericht met een foto, dan zorgen wij dat jouw verhaal binnenkort ook op onze website staat!

 


 

2 x hele fijne begeleiding

Met beide zwangerschappen bij Lucina geweest. Tijdens de zwangerschappen en bevallingen hele fijne begeleiding gehad. Jullie zijn zo lief en nemen de tijd en luisteren echt. Geen vraag is te gek.
Heel fijn dat ik toevallig deze keer ook weer Carmen had bij de bevalling. Wat 2x een hele fijne bad bevalling thuis was. Mede door de fijne begeleiding. Ook daarna was de begeleiding fijn en werd Saar goed in de gaten gehouden toen ze een beetje grauwig zag. Jullie zijn toppers!

Liefs Pim, Marloes, Noud en Saar

MarloesT

Kane Felix

Lieve allemaal, wat ben ik blij dat jullie tot 2x toe mijn zwangerschappen hebben begeleid, want die vielen niet mee. Inmiddels is kane alweer 4 maanden terug geboren op 18 februari en al waren jullie niet bij de bevalling de nazorg was weer helemaal top! Ik zou niet weten wat ik zonder jullie had gemoeten.

Kane F

Sophie

Lieve verloskundige,
Heel erg bedankt voor jullie fijne, betrokken en professionele begeleiding tijdens de zwangerschap van Sophie. En Priscilla, onwijs bedankt voor je steun, je begeleiding en je betrokkenheid tijdens de bevalling! Je bent een topper!

 

5d0df1b4a7386 Screenshot 20190520 163844

Bedankt voor jullie begeleiding - geboorte Moos

Jullie zijn allemaal toppers:). 
Bedankt voor de begeleiding tijdens mijn zwangerschap en de bevalling van Moos. Ik vond het weer heel bijzonder en fijn dat Emma er was tijdens de bevalling.

Groetjes Hans en Herma, Siem en Moos. 

 

5cf97cabd9894 Moosgeboren