Afsprakenlijn: 078 - 621 41 18
Spoed:  078 - 617 78 98

Gastenboek

Hier lees je allerlei verhalen van nieuwe moeders over hun pasgeboren baby's, hun zwangerschap en alles wat ze graag met andere (toekomstige) moeders willen delen. Wij vinden het erg leuk als jij dit ook wilt doen! Klik hier of links in het menu op "stuur je eigen bericht" en sier je bericht met een foto, dan zorgen wij dat jouw verhaal binnenkort ook op onze website staat!

 


 

Bedankt!

Nu voor de vierde keer begeleid door de verloskundige van Lucina! Wat een goede en fijne zorg. Ontzettend bedankt, ik kijk er heel positief op terug. Marieke was er tijdens de bevalling en ze heeft me er heel goed door heen gesleept, alleen maar positieve woorden!!

Sanne

Amy Julia

Alleen maar lovende woorden voor de verloskundigen van Lucina! Nu de tweede keer dat ik bij hen mijn zwangerschap heb mogen doorlopen, en gelukkig nu ook bevallen met de verloskundige (Hanna) i.p.v. de gynaecoloog. Hanna heeft mij echt door de bevalling heen gesleept en mij het vertrouwen gegeven dat ik tijdens mijn eerste bevalling miste.

Ontzettend bedankt allemaal, wij vonden het een heel bijzondere tijd!

Liefs, 
Vincent, Sanne, Emma en Amy

 

Sofie

Ontzettend bedankt voor het fijne contact gedurende mijn zwangerschap, bevalling en de nazorg. Ik heb me nooit een nummertje gevoeld in jullie praktijk. Jullie zijn allemaal lieve vrouwen met aandacht voor het hele plaatje. Zeer kundig ook. Nogmaals bedankt!

 

2017 08 31 12.02.02

Bedankt lieve meiden

Lieve verloskundigen en assistenten van lucina 
Wij kijken terug op een hele leuke tijd bij jullie, voelde me erg op mijn gemak en ontspannen tijdens de controles en bevalling, we kijken er heel leuk op terug! 
ook bedankt voor de oefen echo's, zo fijn om "extra" naar je kindje te mogen kijken :-) mocht er ooit nog een zwangerschap komen dan komen we weer heel graag naar jullie!! 
Heeel veel liefs en succes met alles♡ Owen Patricia Deywin Deyvie & Destiny

IMG 20170725 213735

Meer artikelen...

Lucina Tweets

LucinaDordrecht
LucinaDordrecht Terwijl het buiten stormde, werd er vannacht in alle rust een mooi ventje thuis geboren! Welkom! 💙 #Lucinababy... fb.me/x3gTPcDv

1 week geleden via Facebook

LucinaDordrecht
LucinaDordrecht Let op! Op locatie stadspolders is de weg voor de praktijk opgebroken. Je kunt parkeren op het A. Camus-erf of de... fb.me/uJcWI3F8

4 weken geleden via Facebook