Afsprakenlijn: 078 - 621 41 18
Spoed:  078 - 617 78 98

Gastenboek

Hier lees je allerlei verhalen van nieuwe moeders over hun pasgeboren baby's, hun zwangerschap en alles wat ze graag met andere (toekomstige) moeders willen delen. Wij vinden het erg leuk als jij dit ook wilt doen! Klik hier of links in het menu op "stuur je eigen bericht" en sier je bericht met een foto, dan zorgen wij dat jouw verhaal binnenkort ook op onze website staat!

 


 

Veere: Bedankt

Opnieuw ben ik top door jullie begeleid tijdens mijn zwangerschap. Jullie zijn een top team! Veere is op 21 maart geboren. In het ziekenhuis naar vond t erg leuk dat jullie nog even kwamen buurten.

veerl

Bedankt!

Ik wil alle lieve verloskundigen van Lucina ontzettend bedanken voor alle fijne begeleiding tijdens de zwangerschap, bevalling en nazorg van ons dochtertje Livia (nu 10 dagen oud).
Zwangerschap is voor mij een heel fijne en bijzondere tijd, maar mede door deze lieve dames is het nog fijner geweest. Jullie zijn toppers en in het bijzonder Jetske (zij heeft mij ook 32 jaar geleden op de wereld gebracht ?) en student Janne, ook zij is een topper en heeft mij super gesteund tijdens de bevalling, samen met Jetske.
Nogmaals bedankt dames!

Berlo23

Sofia

Super bedankt voor alle beleiding rondom zwangerschap en geboorte van Sofia (ook bij Ioran en Iulia)
Jullie zijn allemaal altijd zo lief, gezellig en meelevend. 
Sofia groeit goed en we genieten allemaal van haar!

Groetjes Alin & Arianne
ioran iulia en sofia

Sofie

08-01-2018

Heb jullie niet lang meegekregen aangezien ik het kort wist en de kleine er ook vroeg uit kwam. Maar toch fijn gehad en ook na de geboorte veel contact gehad omdat Yavuz nog een maand in het ziekenhuis heeft gelegen.

Charina

Yuvuzz

Lucina Tweets

LucinaDordrecht
LucinaDordrecht We staan vermeld in het for you magazine! Leuk stukje over wat wij kunnen betekenen voor alle zwangeren en vrouwen+… twitter.com/i/web/status/9…

1 week geleden via Facebook