Afsprakenlijn: 078 - 621 41 18
Spoed:  078 - 617 78 98

 

Afsprakenlijn: 078 - 621 41 18
Spoed:  078 - 617 78 98

Bedankt!

Dit was onze tweede zwangerschap en bevalling met de dames van Lucina en vanaf het eerste moment alleen maar fijne ervaringen. Eerste zwangerschap en bevalling was tijden Corona en de nodige lockdowns maar dat heeft niks tekort gedaan aan de aandacht en tijd die er voor genomen wordt. Tussen onze twee voldragen zwangerschappen ook een miskraam maar ook toen zoveel aandacht en telefoontjes met hoe het nu ging, dat heb ik echt heel erg gewaardeerd.
Laatste zwangerschap wederom echt een hele fijne tijd gehad ondanks dat de zwangerschap mij zwaarder viel maar altijd met een positief gevoel vertrokken na een controle.
Mijn bevallingen zijn begleid door Priscilla en de tweede door Manon dus hun wil ik vooral extra bedanken daarvoor.
Wij genieten nu over de 6 weken van ons mannetje en willen namens ons gezin nog een keer laten weten hoe dankbaar we zijn voor jullie allemaal en dat jullie gedeelte zijn geweest in deze mooie tijden.

Christie en Yoan

 

Christie

Gastenboek

Hier lees je allerlei verhalen van nieuwe moeders over hun pasgeboren baby's, hun zwangerschap en alles wat ze graag met andere (toekomstige) moeders willen delen. Wij vinden het erg leuk als jij dit ook wilt doen! Klik hier of links in het menu op "stuur je eigen bericht" en sier je bericht met een foto, dan zorgen wij dat jouw verhaal binnenkort ook op onze website staat!

Bedankt!

Lieve verloskundigen en assistenten,
Ontzettend bedankt voor jullie goede zorg en begeleiding tijdens de zwangerschap.
Ook deze tweede zwangerschap hebben we ons weer welkom gevoeld in jullie praktijk.

Lieve groet, Leendert en Leandra!

629781e550233 69A5460A 3D7F 4F7E ADD8 4789D661B873

Ontzettend bedankt!

Bedankt voor de ontzettend fijne begeleiding tijdens mijn zwangerschap!
Jullie rust zorgde ervoor dat ik altijd mijn vragen durfde te stellen en mij erg op mijn gemak voelde bij jullie.
Jullie zijn stuk voor stuk allemaal toppers en hebben mij constant het vertrouwen gegeven dat de zwangerschap en bevalling helemaal goed ging komen! 
Bedankt voor alles tijdens deze bijzondere maanden, wij zijn blij met jullie zorg!

Nica

foto nica
Bedankt toppers!

Wij kijken terug op een mooie zwangerschap en bevalling. De begeleiding was top en draagt eraan bij dat wij mooi terugkijken op deze periode! Heel blij geweest met de persoonlijke benadering.
Nog een extra bedankje aan Ginger die onze bevalling heeft begeleidt. De rust, duidelijkheid en haar positieve/enthousiaste houding waren super! Wij zijn helemaal verliefd op onze prachtige zoon, Sam!

Bart en Jennifer

gastenboek 22 2 20222

Toppers

Bij deze bedankt voor de begeleiding tijdens mijn zwangerschap en bevalling. Ik heb me persoonlijk het meest op me gemak gevoelt bij priscilla, carmen en hanna tijdens de controles en echo,s.
1ste bevalling overgenomen door ziekenhuis personeel voor mijn niet zo beste ervaring. 2e bevalling met steun van ginger echt 100 maal beter. Haar nooit eerder getroffen maar wat een topper. Geeft je rust, is er voor je waar nodig, en zorgt er voor dat alles snel achter de rug is:) dankzij jullie en in bijzonder ginger nu compleet gezin met 2 zoons jelle en siem

Sabrina

gastenboek_22-2-2022.jpg

Toppers!33

Bedankt voor wederom weer een super fijne begeleiding tijdens de zwangerschap en na de keizersnede.
Bij mijn eerste zoontje Xavi ook bij lucina gelopen dus de keuze was ditmaal erg snel gemaakt.
Het zijn stuk voor stuk hele lieve en fijne dames en niet te vergeten natuurlijk ook de assistentes!

Bedankt voor alles 💙💙

Liefs Patricia & Jordan

 

Patricia en jordan

Bedankt!!

Hartstikke bedankt weer voor alle goede zorgen, ook tijdens deze derde zwangerschap. Wat vond ik het jammer dat ik niet tot het eind bij jullie kon blijven door mijn verhuizing. Jullie hele team is altijd zo ontzettend lief, vriendelijk en meedenkend!
Met Mick gaat alles goed en zijn grote broers Flint en Jazz zijn heel erg blij met hem!

Scarlett en Tom

630d0198aa08d-1F38D9F2-9216-4BA2-B18D-73F7D31C895D.jpeg

Bedankt Toppers!

Zo goed begeleid tijdens mijn zwangerschap (en de periode erna). Ik voelde me ontzettend op mijn gemak en kreeg snel een mooie vertrouwde band met de dames van Lucina. In de toekomst zou ik zeer zeker weer onder begeleiding willen van deze toppers, ik ga ze oprecht missen! Vaak heb ik te maken gehad met Priscilla, Marlies en Mila, dus vooral aan deze dames; bedankt voor ALLES!

Toni, Naomi & baby Valentino

Foto gastenboek

 

Meer artikelen...