Afsprakenlijn: 078 - 621 41 18
Spoed:  078 - 617 78 98

 

Afsprakenlijn: 078 - 621 41 18
Spoed:  078 - 617 78 98

Gastenboek

Hier lees je allerlei verhalen van nieuwe moeders over hun pasgeboren baby's, hun zwangerschap en alles wat ze graag met andere (toekomstige) moeders willen delen. Wij vinden het erg leuk als jij dit ook wilt doen! Klik hier of links in het menu op "stuur je eigen bericht" en sier je bericht met een foto, dan zorgen wij dat jouw verhaal binnenkort ook op onze website staat!

 


 

Geweldige verloskundige!

Ontzettend blij dat we voor Lucina gekozen hebben! Vanaf dag 1 al een goed gevoel bij de praktijk en alle medewerkers, stuk voor stuk lieve en betrokken vrouwen!

Ook centering pregnancy gevolgd en dat is ook zeker een aanrader. Niet alleen om meer te leren over vanalles omtrent zwanger zijn, maar ook om andere zwangeren te ontmoeten en de verloskundigen beter te leren kennen.

Hanna is uiteindelijk diegene die dienst had toen ik weeën kreeg. Zij is voor een gedeelte erbij geweest in het ziekenhuis en ik heb aan het hele traject een fijn gevoel overgehouden. Het is een dame die heel kundig is, erg vriendelijk en de rust zelve. We kunnen iedereen Lucina aanraden.

Inmiddels is onze kleine Micha alweer 6 weken en gaat het super goed!

5ec25a0f738fd 20200513 151156 min

Super verloskundige

Wat ben ik blij dat ik 2x voor deze verloskundigenpraktijk heb gekozen! De dames hebben mij zo enorm goed en fijn geholpen! In 2 jaar tijd zijn wij trotse ouders geworden van 2 heerlijke mannetjes! En nogmaals ik ben zo blij met de dames geweest! Enorm bedankt voor alles! En ik zal altijd nog terug denken aan jullie! Bedankt! Veel liefs Sharon, Eric, James & Russell

5eb057d76bd0d inCollage 20200420 074333915

Geen betere verloskundige kunnen wensen!

Ik ben heel erg blij dat ik gekozen had voor verloskundigen Lucina. Hele lieve dames (de verloskundige als de assistenten). De dames werken zorgvuldig en je kan bij ze terecht met al je vragen. Centering Pregnantcy is ook zeker een aanrader. Zelf was ik in het begin er niet zo van maar ik ben heel blij dat ik er deel aan genomen heb.

Bedankt van de goede begeleiding en ondersteuning tijdens mijn zwangerschap en bevalling dames!

Nani

Bedankt lieve meiden!!

Erg laat, maar hier nog een berichtje van ons. Ons kleinste mannetje is inmiddels bijna 7 maanden. We willen jullie, verloskundigen en assistentes, nog graag bedanken voor alle zorg tijdens de zwangerschappen, geboortes en kraamtijd van onze 4 kindjes. Jullie aandacht, steun, luisterend oor en hulp zullen we nooit vergeten! Na aan controle ging ik altijd met een positief gevoel weer weg. We zijn jullie heel dankbaar! We wensen jullie het beste voor de toekomst en nog veel werk-plezier!

liefs van de familie Geluk

5e43144da3e73 IMG 6309

 

 

Meer artikelen...