Afsprakenlijn: 078 - 621 41 18
Spoed:  078 - 617 78 98

Kwaliteit

Wij staan voor kwaliteit!

Alle verloskundigen van Verloskundigenpraktijk Lucina staan ingeschreven in het kwaliteitsregister van onze beroepsorganisatie (Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen).  Dit houdt in dat elke verloskundige jaarlijks punten de benodigde punten voor kwaliteitsbevordering haalt, door het volgen van nascholingen, vaardigheidstrainingen, symposia en studie. Voor verdere informatie zie de website van de KNOV.

 

 Om onze zorg te evalueren en te verbeteren werken wij met een tevredenheidsenquête. Jullie mening is uiteraard heel belangrijk. Daarom willen we graag weten hoe de verloskundige zorg ervaren wordt in onze praktijk. Aan het eind van de kraamtijd mailen we jullie de link naar onze online clientenenquête. Met de resultaten hiervan kunnen we werken aan onze kwaliteit! Wij hopen op jullie medewerking en staan altijd open voor tips/verbeterpunten!

Lucina Tweets

LucinaDordrecht
LucinaDordrecht Tip van de dag: kijk eens op buurtmamas.nl. Een online mamacafé waarbij je... fb.me/3Q1dDW39E

2 dagen geleden via Facebook

LucinaDordrecht
LucinaDordrecht Pas is in het nieuws gesproken over kinkhoest-vaccinaties bij zwangere vrouwen. Voor informatie hier over willen... fb.me/5A0jHb4T3

3 dagen geleden via Facebook