Afsprakenlijn: 078 - 621 41 18
Spoed:  078 - 617 78 98

 

Afsprakenlijn: 078 - 621 41 18
Spoed:  078 - 617 78 98

Isa en Mads

3,5 jaar geleden meldde ik me voor het eerst bij Lucina. Ik was toen een paar weken zwanger van onze dochter Isa. Best wel spannend, maar dat gevoel verdween gelijk toen ik Sonja aan de lijn had om een intake afspraak te plannen: zo betrokken en oprecht geïnteresseerd! Ik wist toen meteen dat ik in goede handen was en dat ik de juiste keuze had gemaakt.
Uiteindelijk ben ik na 41 weken bevallen van Isa. Het was een medische bevalling waardoor er helaas niemand van Lucina aanwezig was. Maar door een smsje van Mirjam en een bezoekje van Priscilla in het ziekenhuis na de bevalling had ik het gevoel dat ze toch dichtbij waren.
Vandaar dat ik geen seconde getwijfeld heb om weer contact op te nemen met Lucina toen ik een jaar geleden weer zwanger was. Ook nu heb ik de begeleiding weer als heel prettig ervaren. Met 39 weken ben ik bevallen van onze zoon Mads en nu was gelukkig Emma erbij! Ondanks dat het uiteindelijk toch een medische bevalling is geworden, is Emma gewoon bij me gebleven en heeft ze ons er ontzettend goed door heen geloodst. Emma, heel erg bedankt! Je nuchterheid en humor, ik waardeerde het enorm! Ik wil alle Lucina dames ontzettend bedanken. Mede dankzij jullie kijk ik terug op twee hele fijne zwangerschappen!Josee