Afsprakenlijn: 078 - 621 41 18
Spoed:  078 - 617 78 98

 

Afsprakenlijn: 078 - 621 41 18
Spoed:  078 - 617 78 98

Fayen en Carmen

Na 40 weken en 3 dagen vond onze dochter Fayen het de hoogste tijd om kennis te maken met papa, mama en haar broer Mylan. Waar de bevalling bij Mylan begon met inleiden, we er 12 uur over gedaan hebben, inclusief ruggenprik, knip en helaas zonder Lucina omdat we, toen nog, de afspraak voor het inleiden in Zwijndrecht hadden, was de bevalling van Fayen een droombevalling (voor zover je van een droombevalling kan spreken).
Om drie uur 's nachts begonnen de weeën, na een telefoontje naar de spoedlijn (toch altijd lastig, bel je nou wel of niet, het is tenslotte midden in de nacht) vond Carmen het ook serieus klinken en stond ze binnen een half uur bij ons op de stoep. Yes, al 4 cm! We gaan op ons gemak naar het ziekenhuis zodra opa en oma er zijn om op onze oudste zoon te passen, die dan overigens nog heerlijk ligt te slapen.
Eenmaal in het ziekenhuis gaat het supersnel en na het breken van mijn vliezen en 13 minuten persen is onze prachtige dochter Fayen daar dan. Carmen heeft ons fantastisch begeleid tijdens de bevalling, het was heel rustig en relaxed.
Alle dames van Lucina ontzettend bedankt voor de begeleiding tijdens de zwangerschap van Mylan en Fayen. Het hoofdstuk 'zwangerschap en bevallen' sluiten wij nu af, wij zijn compleet. Mirjam Mulder-Korstanje