Afsprakenlijn: 078 - 621 41 18
Spoed:  078 - 617 78 98

 

Afsprakenlijn: 078 - 621 41 18
Spoed:  078 - 617 78 98

Praktijknieuws/Corona

Stagiare Jeanne

Jeanne_stagair.png

Ha allemaal,
Mijn naam is Jeanne en ik ben verloskundige in opleiding. Van 2 september tot 5 november loop ik stage bij Lucina. Dit is het allerlaatste stukje van mijn studie. Daarna hoop ik zelfstandig het mooie beroep van verloskundige te mogen uitoefenen! Tijdens mijn stage zal ik (onder begeleiding) aanwezig zijn tijdens het spreekuur, bij bevallingen en kraambezoeken. Uiteraard mogen jullie het altijd aangeven als je dit liever niet wilt.
Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten!
Groet, Jeanne

 

 

 

 

 

Hanna is met zwangerschapsverlof! Hierbij stellen we de nieuwe echoscopiste en waarneemster voor.

              kirsten   IMG_20210814_075357_501.jpg

Kirsten                                                                   Mila
 
Meet Kirsten (Foto1) en Mila ( Foto2). Kirsten komen jullie in de praktijk tegen bij de (pret)echo's. Mila is onze nieuwe waarneemster die Hanna gaat vervangen:) hieronder stellen ze zich voor.
 
Kirsten:
 
Ha allemaal,
 
Nu het verlof van Hanna is begonnen, is het tijd om mezelf aan jullie voor te stellen. Mijn naam is Kirsten en de komende maanden zal ik de echotaken van Hanna overnemen. Jullie kunnen mij tegenkomen op zowel de reguliere- als de pretecho-spreekuren.
Naast mijn werk als verloskundige in Sliedrecht, werk ik één dag in de week als echoscopist bij het onderzoek 'Generation R Next' in het Erasmus MC. Geen week is hetzelfde door deze afwisseling van taken, dit voor mij de perfecte combinatie! Gelukkig bleek er in mijn agenda nog voldoende ruimte vrij om de komende maanden het team van Lucina te ondersteunen.
Ik heb er zin in! Wie weet tot snel!
 
Groet Kirsten
 
Mila:
 
Mijn naam is Mila en ik werk sinds 2021 bij Lucina als verloskundige. Al van jongs af aan vind ik een zwangerschap en bevalling fascinerend. Ik wist dan ook al snel dat ik verloskundige wilde worden. De verloskunde is een onvoorspelbaar en afwisselend vak. Elke zwangere heeft haar eigen verhaal, en dat maakt het juist zo leuk. Ik vind het heel bijzonder om samen met de ouders de groei van het kindje in de buik en uiteindelijk de geboorte mee te mogen maken en te begeleiden. Een kindje krijgen is iets heel moois, maar kan ook enorm spannend zijn. Daarom vind ik het belangrijk om zorg en begeleiding te geven die aansluit bij wat jullie nodig hebben. Ik kijk er naar uit om jullie te leren kennen in de praktijk!

Corona Virus

Dordrecht, 28 juni 2021

 Beste zwangeren en partners,

Zoals jullie weten zijn er sinds 26 juni weer verdere versoepelingen. Ook bij Lucina passen we het mondkapjes beleid aan.
Hier alle punten op een rij;

 • Het dragen van een mondkapje is niet meer verplicht (kunnen we elkaars gezicht weer zien😊)
 • Uiteraard zijn jullie zelf vrij om een mondkapje te blijven dragen als je dit prettig vindt. Je mag dit ook aan ons vragen indien gewenst
 • Wij zullen zelf een mondkapje dragen bij onderzoeken langer dan 15 minuten waarbij we geen 1.5 meter afstand kunnen bewaren. Dit zal met name tijdens de bevalling zijn
 • Partner of 1 andere volwassene zijn welkom bij de controles en kinderen mogen weer mee
 • Partner die meekomt houdt 1.5m afstand van de verloskundige
 • Bij de medische echo`s zoals de 20-weken en groei echo verzoeken we je om kinderen NIET mee te nemen. Dit advies was er al vanwege de reden en de duur van het onderzoek
 • Bij de pret-echo zijn partner of 1 andere volwassene en kinderen welkom

De basisregels blijven gelden!

 • Houd 1.5m afstand waar mogelijk
 • Was regelmatig je handen
 • Kom niet naar de praktijk met verkoudheidsklachten, koorts en benauwdheid
 • Kom op tijd maar niet al te vroeg, zo houden we de wachtkamer zo leeg mogelijk
 • Laat je testen bij klachten

De afspraken in het Albert Schweitzer ziekenhuis;

 • Het dragen van een mondkapje is niet meer verplicht
 • Het medisch personeel draagt een mondmasker op de verloskamer aangezien de 1,5 meter afstand hier niet lukt
 • Het is toegestaan om een extra persoon naast je partner mee te nemen naar de verloskamers
 • Tijdens de uitdrijvingsfase (persen) moet de partner en eventueel een 2e persoon een mondmasker dragen.
 • Er zijn 2 bezoekers per dag toegestaan. Wisselen van bezoeker moet gebeuren buiten de afdeling
 • Er wordt gevraagd om op de website van het ASZ de coronavragenlijst in te vullen binnen 24 uur voor je bezoek.

We zijn blij dat we langzaam weer teruggaan naar het normaal.

Mocht je nog vragen hebben horen wij het graag.

Tot ziens in de praktijk!
Team Lucina

19 juni 2021

Informatiekaart_wel_of_geen_prik_tegen_corona_tijdens_de_zwangerschap.pdf

25 mei 2021

Beste zwangeren en/of partners,

Dit keer kunnen we jullie iets meer positief nieuws aankondigen. Gelukkig gaan de besmetting cijfers eindelijk weer wat dalen en lijkt deze trend zich door te zetten.
Vanaf vandaag is het weer mogelijk om met je partner op het spreekuur te komen.
Daarnaast mag er maximaal 1 kindje uit het gezin mee naar de controles.
Uiteraard blijven de overige basisregels gelden en vragen we met klem om verstandig om te gaan met de versoepeling.

Voor de regels die gelden in het Albert Schweitzer Ziekenhuis raadpleeg de site:
https://www.asz.nl/corona/

Met de pretecho’s mag er naast de zwangere nog steeds maar 1 extra persoon mee.
Beeldbellen, geluidopnames maken, filmen...het mag allemaal...om toch de aanstaande familie erbij te betrekken.

We merken dat er nog veel vragen zijn over het vaccineren tegen Covid-19.
Er is een keuzehulp ontwikkeld. Zie hiervoor: https://deverloskundige.nl/nieuws/artikel/keuzehulp-vaccineren/464

Mocht je nog vragen hebben kun je deze altijd bij de verloskundige op het spreekuur stellen.


Hartelijke groeten,
Namens alle verloskundigen en de praktijkassistentes

 

01 mei 2021

Beste zwangeren en/of partners,

Bij deze weer even een korte herhaling van de regels met betrekking tot corona bij ons in de praktijk. Corona raakt nog steeds iedereen. Ook (aanstaande) vaders, partners, moeders en oma’s.
Opnieuw vragen wij met klem zoveel mogelijk ALLEEN op controle te komen.  De partner mag alleen mee tijdens alle echo’s, de intake (eerste controle) en bij het gesprek over de bevalling.
De kleine versoepeling die we nu wel kunnen doen, is dat partner mee mag naar het hartjesspreekuur. Kinderen mogen helaas nog steeds niet mee.

Wij begrijpen absoluut dat dit moeilijk is, maar corona houdt hier geen rekening mee.  Om ons en jullie te beschermen vragen wij om dit echt in acht te nemen.

Met de pretecho’s mag er naast de zwangere maar 1 extra persoon mee. Beeldbellen, geluidopnames maken, filmen...het mag allemaal...om toch de aanstaande familie erbij te betrekken.
Hieronder een brief vanuit onze beroepsvereniging mbt vaccineren tijdens de zwangerschap.

We houden vol, samen zijn we sterk.

Groeten,
Namens alle verloskundigen en de praktijkassistentes

26 april 2021

Vaccineren tijdens je zwangerschap en /of het geven van borstvoeding
Beste zwangere,

De beroepsverenigingen in de geboortezorg hebben op 22 april jl. laten weten dat ook zwangere vrouwen zich veilig kunnen laten vaccineren tegen COVID-19, het coronavirus.

Eerder was het advies om alleen kwetsbare zwangere vrouwen met bijvoorbeeld onderliggende ernstige aandoeningen te laten vaccineren. Dit advies is herzien na grootschalig onderzoek in onder andere de Verenigde Staten. In de Verenigde Staten zijn 90.000 zwangere vrouwen gevaccineerd met Pfizer of Moderna zonder noemenswaardige bijwerkingen. Daarom wordt ook in Nederland geadviseerd om zwangere vrouwen met Pfizer of Moderna te laten vaccineren. Je krijgt, net als andere mensen tussen de 18-60 jaar, van de GGD een uitnodiging om je te laten vaccineren.

Ook ziet de Gezondheidsraad geen bezwaren voor vaccinatie bij vrouwen die borstvoeding geven, omdat aannemelijk is dat de vaccins niet in de borstvoeding terechtkomen.

De werkgroep bestaat uit de Nederlandse Vereniging voor Obstetrie & Gynaecologie (NVOG), Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV), Nederlandse Vereniging voor Kindergeneeskunde (NVK), Nederlandse Vereniging voor Medische Microbiologie (NVMM), Patiëntenfederatie Nederland, het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en de Vereniging voor Hygiëne & Infectiepreventie in de Gezondheidszorg (VHIG).

Heb je vragen over vaccineren? Bekijk dan veelgestelde vragen op deverloskundige.nl of stel ze aan ons. Dit kan tijdens je controleafspraak.

Groetjes,
Team Lucina

03 februari 2021

Beste zwangeren en/of partners, Corona blijft ons in de greep houden. Helaas blijven al onze afgesproken maatregelen nog steeds van kracht. Deze e-mail is niet bedoeld om die weer te herhalen, want deze zijn inmiddels hopelijk voor iedereen bekend. Zie ook onze website: https://verloskundigen-lucina.nl/nieuws

Toch kunnen we een kleine versoepeling mededelen. Vanaf volgende week gaan we weer pretecho’s aanbieden in de praktijk. Bel onze assistente voor een afspraak. Hierbij houden we rekening met de avondklok. Corona raakt iedereen. Ook (aanstaande) vaders, partners, moeders en oma’s.

Opnieuw vragen wij met klem zoveel mogelijk ALLEEN op controle te komen. De partner of begeleider mag alleen mee tijdens alle echo’s, de intake (eerste controle) en bij het gesprek over de bevalling. Wij begrijpen absoluut dat dit moeilijk is, maar corona houdt hier geen rekening mee. Om ons en jullie te beschermen vragen wij om dit echt in acht te nemen.

Met de pretecho’s mag er naast de zwangere maar 1 extra persoon mee. Beeldbellen, geluidopnames maken, filmen...het mag allemaal...om toch de aanstaande familie erbij te betrekken. We houden vol, samen zijn we sterk.

Groeten,
Namens alle verloskundigen en de praktijkassistentes

23 december 2020

Lieve cliënten van Lucina

2020 gaat de boeken in als een bijzonder turbulent jaar. 
Gelukkig zijn er ook dingen die ‘gewoon’ doorgaan. Zoals de geboorte van prachtige Lucinababy’s!!!
Wij willen jullie bedanken voor het vertrouwen in onze zorg. 
Wij wensen jullie mooie, gezellige en fijne feestdagen en een fantastisch 2021!!
 
Vanaf januari zullen er bij ons een aantal dingen veranderen. 
Jantine zal ons team per 1 januari verlaten. Wij willen haar bedanken voor haar enorme flexibiliteit en goede zorgen voor alle vaders en moeders in spé en de lieve baby’s. 
Ginger komt ons team versterken en zal zich op een later moment voorstellen.
 
Ook willen we jullie laten weten dat Jetske onze praktijk definitief gaat verlaten.
Voor velen is zij een bekend gezicht na 37 jaar verloskunde in Dordrecht! 
Ook haar wensen wij alle goeds en ze zal gemist worden.
 
Maar nu eerst de laatste dagen van 2020 en wij wensen jullie nogmaals fijne dagen toe. 
Namens het hele team van Lucina. 

132537605_3780996481956367_242755088587273105_o.jpgimage002

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Stagiare en nieuwe collega per mei 2021

Hoi (aanstaande) ouders,

Ik ben Esther Koppelaar. Ik woon samen met mijn man en twee lieve katten in Gorinchem. Naast mijn werk houd ik ervan om te sporten, ga ik graag op reis of drink ik een lekker speciaal biertje in het zonnetje op het terras. Aangezien daEsther_Koppelaar.pngt nu allemaal niet kan vanwege Corona blijft voornamelijk werken over, wat ik gelukkig heel graag doe! Naast mijn werk bij de verloskundige praktijk in Gorinchem zal ik Lucina de komende maanden ondersteunen. Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten en te begeleiden tijdens deze mooie ervaring.

 

 

 

 

 

 

 

 

Beste aanstaande ouder(s),Jeanne_stagair.png

Mijn naam is Jeanne en momenteel ben ik vierdejaars verloskundige in opleiding aan de Hogeschool Rotterdam. Van 17 mei tot 2 juli loop ik stage bij Lucina verloskundigenpraktijk. In deze stage hoop ik veel te leren om straks zelfstandig het mooie beroep van verloskundige te mogen uitoefenen. Om dat doel te bereiken, zal ik (met de verloskundige) vooral aanwezig zijn bij de bevalling of tijdens de kraamperiode. Je kunt het altijd aangeven als je dit liever niet wilt en ik respecteer je wensen hierin.

Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten, tot dan!

Vriendelijke groet,
Jeanne van Heteren 

 

 

 

 

Nieuwe collega per 1 januari 2021


Lieve zwangeren en partners,

Vanaf januari 2021 kom ik bij Lucina werken als verloskundige. Ik heb als verloskundige gewerkt in Almere, Amsterdam en Weesp en ga nu samen met mijn man wonen in Zwijndrecht. Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan als verloskundige in weer een ander deel van Nederland. Als verloskundige mag ik onderdeel zijn van een heel bijzonder deel van jullie leven en dat vind ik erg speciaal aan mijn beroep. Wat een eer bijvoorbeeld dat wij het moment mogen meemaken dat jullie voor het eerst jullie kindje ontmoeten. Hoe vaak ik het ook mag begeleiden, een zwangerschap of geboorte wordt nooit vanzelfsprekend en blijft bijzonder. Ook de variatie van dit beroep vind ik heel leuk. Zo zien we jullie graag op de praktijk, maar ook thuis of in het ziekenhuis voor de bevalling en komen we op kraamvisite de kleine bewonderen. Daarnaast ontmoeten we veel verschillende mensen en ieder gezin heeft een ander verhaal. Ik vind het belangrijk om persoonlijke aandacht te bieden in mijn zorgverlening en me aan te passen aan ieders behoefte. Ik begeleid jullie graag tijdens mooie en vreugdevolle momenten, maar als het nodig is ook tijdens een verdrietige periode. Open en eerlijke communicatie vind ik heel fijn en ik bied ook graag een luisterend oor. Ik hoop jullie gauw allemaal te mogen ontmoeten.

Ginger

download

Actueel nieuws vanuit het RIVM

Klik hier voor actueel nieuws over onderzoeken in de zwangerschap of bij de pageboren baby van het RIVM. 

 Verloskundigenpraktijk Lucina bestaat 35 jaar!

1 Mei 2019 bestaat verloskundigenpraktijk Lucina 35 jaar. Dit betekent tevens dat Jetske 35 jaar als verloskundige werkt. Hoe bijzonder en knap is het om na al die tijd nog steeds vol passie dit werk te doen. We zijn trots op Lucina en dit jubileum! Ook Carmen heeft dit jaar een Jubileum: 5 jaar werkzaam als verloskundige (bij Lucina).

We hebben deze dag uiteraard met elkaar gevierd; een superleuke dag. We hebben eerst koffie/thee met gebak gegeten, daarna een workshop bonbons maken en als afsluiter een heerlijke etentje met elkaar. We hopen nog lang met elkaar en met jullie door te gaan. We zijn gezegd met elkaar en trots op wat we neerzetten. 

 35 jaar Lucina 5 jaar35 jaar 2

Hanna en Carmen op dezelfde dag Lucina-tante geworden 

Hoera, op 4 december zijn zowel Hanna als Carmen trotse tante geworden. Hanna heet haar nichje Jaïra welkom en Carmen heeft haar neefje Kyan op de wereld zien komen. We zijn ontzettend trots op onze zussen, hun partners en natuurlijk op Jaïra en Kyan. Alle geboortes zijn speciaal voor ons, maar deze natuurlijk een tikkeltje extra:)

Emma is Lucina-mama geworden!

Hoera!!! Bas is geboren!!!
12 april zijn Arjan en Emma trotste ouders geworden van een zoon!!!

Het hele team van Lucina is  bezig geweest, zodat Carmen en Marlies de bevalling thuis konden begeleiden. 
Met de ouders gaat het heel goed en Bas is voor mama Emma uiteraard de mooiste en de liefste! Super bedankt collega's voor alle steun, begeleiding en goede zorgen! Jullie zijn echt een topteam

17952647 1428299270559445 4246143570707153549 n

Jetske is Lucina-oma geworden!

Hoera, Jetske is oma! Eerder van verwacht kwam kleindochter Fien ter wereld. Jetske heeft samen met gynaecoloog Myrthe Bandell de bevalling mogen doen. Het was een bijzondere en waardevolle ervaring. Kleine FIen groeit als kool en de hele familie geniet er van. 

Wij zijn verhuisd per 1 november 2016

Jaaaa! Verloskundig Centrum Lucina is geboren en de eerste kraamweek is al weer voorbij! De tijd is snel gegaan deze week. Inmiddels zijn de eerste reguliere- en echospreekuren al geweest en is de bekkenfysio al gestart. Ook de assistentes hebben al regelmatig de telefoon kunnen opnemen in het nieuwe pand. Gisterenavond zijn we met alle disciplines bij elkaar geweest om het komende succes van ons centrum te vieren. We zijn trots en blij en ook de reacties van jullie zijn tot nu toe erg positief. Hopelijk zien we jullie snel op de praktijk, jullie zijn altijd welkom om te komen kijken. We zullen binnenkort ook nog meer beelden delen van het nieuwe pand. Adres: H.R.Holst-erf 134 in Dordrecht. 

file 2

Groot nieuws!

wij zijn erg verheugd om te vertellen dat we gaan verhuizen:D Afgelopen maanden zijn we achter de schermen druk bezig geweest met deze plannen. De locatie binnen Stadspolders zal verplaatsen van het woonhuis in het Selma Lagerlof-erf 47 naar het een heus verloskundig centrum aan H.R. Holst-erf 134 te Dordrecht

Voorheen was dit een peuterspeelzaal en wij zijn nu druk bezig met verbouwen om hier samen met verschillende ketenpartners een centrum op te zetten voor (zwangere) vrouwen. Hieronder een aantal foto’s van de ontwikkelingen. 

Op dit moment wordt er druk verbouwd en veranderd het al elke dag. We verheugen ons er enorm op om jullie hier te mogen ontvangen en houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen.

De planning: 1 november 2016 starten we in ons nieuwe centrum

Volg ons ook op facebook/twitter voor foto's/video's en verdere updates.

https://www.facebook.com/Verloskundigenpraktijk-Lucina-332792550110128/ 

--------------------------------------------------------------------------------------

11-10-2016: Update!!! We zijn nog steeds druk met verbouwen en plannen/regelen. 1 november komt steeds dichterbij en we zijn inmiddels al afspraken aan het inplannen op onze nieuwe locatie! Wat een spannende maar vooral leuke tijden. Hieronder een plattegrond (+ voorlopige uitleg van de kamers) van het nieuwe pand zodat jullie alvast een klein beetje een beeld kunnen krijgen van de locatie. We blijven jullie zo nu en dan updaten! :)

foto van Verloskundigenpraktijk Lucina.

--------------------------------------------

21-10-2016: 

Jippie we staan in de krant!! Verloskundigenpraktijk Lucina brengt alle specialiteiten onder een dak. Zo is het maar net, we zijn druk bezig met de laatste dingen. Gezonde maar vooral verheugde spanningen komen steeds meer om de hoek kijken. Daarom is het extra leuk dat er ook aandacht in de media voor is:) http://www.ad.nl/dordrecht/verloskundigen-praktijk-lucina-brengt-alle-specialiteiten-onder-een-dak~ac7b2e56/ 

AD artikel

Augustus 2016: vanaf nu echoscopie in eigen praktijk!

Met heel veel trots kunnen we vertellen dat we vanaf nu echo's in eigen praktijk maken! De eerste echo die door Emma is gemaakt was ook nog eens een hele speciale. Jetske wordt voor het eerst oma en daarom was haar dochter de perfecte kandidaat om de eerste echo op te maken. We zijn heel erg blij met deze nieuwe ontwikkeling en hopen dat jullie dit ook zijn. De eerste echospreekuren zijn ingepland en zullen in de loop van de tijd worden uitgebreid. Tot ziens bij Lucina!

Lucina echowebsite Lucina website echo

Echo's in eigen praktijk en anticonceptie

In juni 2016 is verloskundige Emma geslaagd voor haar echo-opleiding. Ook Carmen en Hanna zullen dit jaar gaan starten met de opleiding. Dit betekend dat binnenkort de echo's in eigen praktijk gemaakt kunnen worden. Tevens zijn Jetske en Carmen zich ook aan het scholen voor het voorschrijven van anticonceptie en plaatsen van spiralen. We houden jullie op de hoogte van de voortgang en wanneer het toegepast wordt in de praktijk.  

12043132 984786801577363 8180016519069584991 n

 

Agenda

Informeer per organisatie mogelijkheden (digitaal ja/nee)

Of klik hier voor een overzicht

   

Voorlichtingsavond/ochtend Borstvoeding kraamzorg de Waarden

Online BV voorlichting.Ook in het ENGELS 

Di 21 Sept 2021
Wo 22 Sept 2021
Wo 29 Sept 2021

Ma 4 Okt 2021
Wo 6 Okt 2021
Do 7 Okt 2021
Wo 13 Okt 2021
Do 14 Okt 2021
Wo 20 Okt 2021
Di 26 Okt 2021
Wo 27 Okt 2021
Do 28 Okt 2021

Voorlichtingsavond Borstvoeding kraamzorg de Eilanden

Webinar (ook voor niet-cliënten vd Eilanden

Wo 22 Sept 2021
Ma 18 Okt 2021
Wo 10 Nov 2021
Ma 06 Dec 2021

Spreekuur Lactatiekundige bij Lucina

Klik hier om je aan te melden

Di 21 Sept 2021
Di 05 Okt 2021
Di 19 Okt 2021
Di 02 Nov 2021
Di 16 Nov 2021
Di 30 Nov 2021
Di 14 Dec 2021

 Infoavond Rhena

Online aanbod

  zie zwangerschap>
zwangerschapscursus
Zwangerfit en Yoga Vief sportief

Zie www.viefzwanger.nl en volg @viefsportief op social media

Woe 01 Sept - 20 Okt
Woe 27 Okt - 15 Dec

Eendaagse cursus:
Ma 13 Sept
Ma 13 Okt
Ma 22 Nov

Cursus: vol vertrouwen Bevallen

Kleinschalige groepen bij Lucina 

Di 12 Okt 2021
Ma 08 Nov 2021
Di 28 Dec 2021

 EHBO voor baby's 

Woe 22 Sept 2021
Vrij 22 Okt 2021
Woe 24 Okt 2021

Kijk zorgpartners voor meer informatie of
Klik voor meer informatie of de websites van overige cursussen hier

Geboren

23-09-2021: Nathan
22-09-2021: Luna
20-09-2021: Rafik
20-09-2021: Ralph
18-09-2021: Lois
17-09-2021: Rumi en Rossi
17-09-2021: Jelte
16-09-2021: Nowi
15-09-2021: Anna-Fleur
15-09-2021: Moia
15-09-2021: Nilo
14-09-2021: Noud
12-09-2021: Liv
12-09-2021: Serjeh
11-09-2021: Harrie
11-09-2021: Rosaline
10-09-2021: Tygo
09-09-2021: Livia
09-09-2021: Alice
08-09-2021: Ines
08-09-2021: Niya
08-09-2021: Lina
08-09-2021: Semmy-Jo
07-09-2021: Riley
07-09-2021: Isah
07-09-2021: Laurynn
06-09-2021: Owen
05-09-2021: June
05-09-2021: Zeynep
03-09-2021: Noah
03-09-2021: Noud
03-09-2021: Julie
02-09-2021: Belinay
31-08-2021: Liva
31-08-2021: Yasim
28-08-2021: Idris
27-08-2021: Djenea
27-08-2021 Amariah
26-08-2021: Jula
26-08-2021: Ted
24-08-2021: Jaad
24-08-2021: Senna
24-08-2021: Noor
24-08-2021: Constantijn
22-08-2021: Senna
22-08-2021: Jaxon
21-08-2021: James
20-08-2021: Ivo